Sechestrată, violată și legată timp de 8 zile – Mare atenție atunci când vi se promite un loc de muncă!

0
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Dhaka Tribune)

O româncă în vârstă de 44 ani, în căutarea unui loc de muncă, a primit o ofertă din partea unui conațional care i-a promis un loc de badantă în Italia. Cel mai probabil mânată de o situația financiară nu tocmai strălucită, femeia și-a făcut bagajele și a pornit la drum, în speranța unui trai mai bun.

Ajunsă în provicia Perugia, toate speranțele i s-au năruit iar ceea ce a urmat a fost un adevărat calvar. Bunul nostru samaritean, un român în vârstă de 40 ani a sechestrat-o, a legat-o apoi a lovit-o și violat-o în repetate rânduri timp de 8 zile, mai precis în intervalul 9-17 iunie. Ca și cum coșmarul nu ar fi luat deja proporții astronomice, bărbatul a ținut să o și umilească, postând pe facebook o fotografie cu femeia, însoțită de următorul text: Nu mă deranjați. Eu stau bine așa.

Din fericire, fotografia de pe rețeaua de socializare a ajuns în scurt timp în atenția fiicei femeii, care se pare că locuiește în regiunea Lazio din Italia și care încerca să intre în contact cu mama ei de câteva zile. Tânăra, observând privirea tristă a mamei în fotografia de pe Facebook, precum și câteva zgârieturi, nu a stat prea mult pe gânduri și a sunat la 112, punând în mișcare astfel investigațiile carabinierilor care în scurt timp au dus la eliberarea femeii românce, notează publicația Rotalianul.

Aveți MARE grijă atunci când vi se promite un loc de muncă! Faptul că un român „de-al nostru” promite luna de pe cer, nu înseamnă neapărat că debordează de bunăvoință. Trist dar din păcate, acesta este crudul adevăr.

Sursa: Rotalianul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate