Pompierii au indepartat ţurţurii şi zăpada de pe acoperişuri în municipiul Piatra Neamţ (15.02.2012)

0

 Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost solicitat şi a intervenit cu 4 subofiţeri şi o autospecială pentru îndepărtarea ţurţurilor de gheaţă formaţi la acoperişul unui imobil cu 10 etaje, situat pe Aleea Ulmilor din municipiul Piatra Neamţ.

Pompierii militari au intervenit cu ajutorul căngilor din dotare, fiindu-le facilitat accesul în apartamentele de la ultimul etaj pentru degajarea ţurţurilor. Pentru executarea în condiţii de siguranţă a misiunii, pentru a nu pune în pericol viaţa trecătorilor şi alte bunuri ale locatarilor, s-au luat măsuri de restricţionare a traficului pietonal în zona imobilului, precum şi montarea unui pod din scânduri pentru protejarea copertinelor aparţinând spaţiilor comerciale de la parter.

De asemenea, pompierii militari pietreni au fost solicitaţi pe strada Izvoare, în cartierul Speranţa, pentru îndepărtarea zăpezii de pe acoperişul unui bloc care se sprijinea pe burlanul de evacuare al centralei termice, existând pericolul ruperii burlanului. S-a intervenit cu un echipaj şi cu autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime, îndepărtând zăpada din jurul burlanului cu ajutorul lopeţilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate