Scandalagiu prins de Jandarmi la sectia UPU a Spitalului Roman

0

Luni 06 februarie a.c., în jurul orei 18.20, echipa de intervenţie din cadrul Subunităţii de Jandarmi Roman a fost sesizată de ofiţerul de serviciu de la Poliţia Roman pentru a acorda sprijin unui echipaj de poliţie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Roman unde o persoană foarte recalcitrantă provoacă scandal şi agresează personalul medical.


Jandarmii s-au deplasat la locul indicat unde un bărbat, în stare vădită de ebrietate, adresa cuvinte obscene şi ameninţări verbale personalului medical şi celorlalţi pacienţi şi a spart un geam de tip termopan de la o uşă din interiorul sălii de primiri urgenţe, iar la sosirea forţelor de ordine acesta a continuat injuriile şi la adresa acestora, continuând cu acelaşi comportament violent.

A fost imobilizat, iar în urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză este Claudiu Alexandru D., de 24 de ani, din Roman, jud. Neamţ, cu antecedente penale.

Jandarmii i-au întocmit acestuia actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 321, alin.1  Cod penal, distrugere –faptă prevăzută şi pedepsită de art. 217, alin 1 Cod Penal şi sfidarea organelor judiciare – faptă prevăzută de art. 272¹ alin. 2 Cod Penal, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea continuării cercetărilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate