Atentie la persoanele care vă trec pragul casei!

0

În ziua de 07 februarie 2012, în jurul orei 16.30, Secției de Politie Rurală nr. 13 Bălțătești a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către C. Andrei cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras, din locuința bunicii sale, suma de 1800 lei.


Echipa de cercetare care s-a deplasat la fata locului a stabilit că, în ziua de 07 februarie 2012, în jurul orei 16.00, două persoane necunoscute s-au prezentat la domiciliul lui C. Elena, de 70 ani, din comuna Grumăzesti, judetul Neamt, sub pretextul de a vinde niste pături. Persoanele au fost lăsate să intre în locuinta femeii si, în timp ce una dintre acestea vorbea cu C. Elena, cealaltă persoană, profitând de neatenția proprietarei, a intrat în camera alăturată, de unde, dintr-un sifonier, a sustras suma de 1800 lei.

Politistii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

Politistii recomandă cetătenilor să nu permită intrarea în locuintă a persoanelor care se prezintă la usă sub pretextul că vând sau cumpără diverse produse. Acestea pot distrage atentia cu scopul de a fura. De asemenea, ar fi indicat ca, pe partea interioară a usii de acces în locuintă, să existe montat un lant de sigurantă, pentru ca, în momentul în care deschideti unei persoane necunoscute, să puteti limita accesul acesteia în locuintă

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate