Exact când am crezut că am scăpat de atacurile securistice a mai apărut unul

0

Vrând să lovească în Ionel Arsene, cineva a aranjat să apară un articol în care să fie denigrați ziarpiatraneamt.ro și Iosub Robert, administratorul publicației. Articolul a apărut pe un site despre care nu am auzit prea multe și are o vizibilitate prea mică pentru a-i da numele și a-i dubla numărul de vizitatori și aparține unui personaj care lucrează la o televiziune din București. Probabil va fi preluat local, integral sau parțial de cei ”interesați” , plătiți sau care se află în spatele acestui articol.

În articol se îmbină date reale cu date false și se vorbește într-o notă de suspiciune despre contracte ale noastre care au fost deja verificate de mai toate instituțiile statului în urma multor reclamații pe care le-am avut de la același tip de binevoitori. Deci, se aruncă suspiciunea de ilegalitate asupra unor lucruri care au fost deja verificate de instituții serioase precum DNA, DIICOT sau Poliția Economică și s-a stabilit că a fost totul legal.

Nu stăm acum să demontăm informațiile scrise în acel articol al cărui autor ne-a solicitat niște răspunsuri în scris, dar nu a publicat decât 10% din ce am răspuns, deci e clară intenția de denigrare și nu de aflare a adevărului. Mai ales că personajul este cunoscut în spațiul public după ce a fost acuzat de Asociația Ziariștilor Independenți din România (AZIR) că și-ar fi însușit în mod fraudulos o parte din banii organizației. Chiar nu merită să ne pierdem prea mult timp să demontăm ce zice un asemenea om.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cine amplifică mesajul de denigrare ca să ne dăm seama noi și toată lumea despre cine e în spate.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate