Un minor a injunghiat 3 nemteni

1

În noaptea de 28/29 ianuarie 2012, în jurul orei 01.10, politistii Secției de Politiei Rurală nr. 3 Săbăoani au fost sesizați, prin SNUAU-112, cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Adjudeni, în fata unei discotecii, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia G. Marius, de 56 ani, L. Iosif, de 19 ani, ambii din comuna Tămăseni, judetul Neamt si minorul D. T., de 16 ani, din comuna Doljesti, judetul Neamt au fost înjunghiati, cu un cutit, în zona abdomenului, de către minorul B. D., de 16 ani, din comuna Tămăseni, judetul Neamt.

Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, port fără drept al unui cutit si lovire sau alte violente.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. gyovy spune

    Lasa ca mai restructureaza un pic politia rurala si o se ne facem si noi stabor.Ce mama naibii.Ochi pentru ochi dinte pentru dinte.De ce sa evoluam.Mai bine ne intoarcem in timp.Ce? Ati auzit voi moluste sa se injunghie intre ele? Nici eu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate