„Gala Ambasadorilor Nemțeni“ se amână

0

Gala Ambasadorilor Nemțeni“ se amână

* decizia s-a luat ca urmare a aplicării Decretului 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României

„Gala Ambasadorilor Nemțeni“, eveniment programat pentru 24 aprilie 2020, se amână pentru o dată care va fi anunțată ulterior. Decizia a fost luată ca urmare a respectării măsurilor impuse de Decretul 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

Îmi pare nespus de rău că un eveniment care se dovedește a fi atât de așteptat de către foarte mulți nemțeni trebuie să fie amânat, dar situația actuală din țară și din lume nu ne permite să organizăm astfel de manifestări. Cred că în momentul de față important este să depășim cu bine pandemia care face atâtea victime printre oameni! La momentul oportun vom anunța data la care va fi reprogramată «Gala Ambasadorilor Nemțeni»! Până la sfârșitul acestei luni se va desfășura etapa de vot on-line pentru stabilirea ierarhiei celor care au fost nominalizați pe fiecare categorie în parte. Apoi se va întruni juriul, pentru a stabili câștigătorul fiecărei secțiuni“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Gala Ambasadorilor Nemțeni a ajuns în acest an la a treia ediție. Susținător financiar al acestui eveniment este Consiliul Județean Neamț, iar organizator este Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate