Copii nesupravegheați și foc „de tabără” în mijlocul spațiului de joacă din Speranța

0

„O droaie de copii nesupravegheați de nimeni au făcut foc de tabără în mijlocul parcului din Speranța. Unde e poliția locală?”, este un mesaj transmis de un locuitor al cartierului Speranța din Piatra-Neamț.

Imaginile sunt din seara de 19 martie 2020, orele 22-23, când este bine știut că la nivel național este Stare de Urgență și absolut toate autoritățile recomandă limitarea accesului, mai ales al copiilor, în spațiile publice. Focul se pare că a fost stins la scurt timp, nu se știe de cine, cu apă. Zona este supravegheată video.

Dragi părinți, supravegheați-vă copiii! Dincolo de pericolul pe care îl reprezintă așa-zisul foc de tabără care, din declarațiile localnicilor, este un obicei frecvent în zonă, riscul de contaminare a copiilor lăsați nesupravegheați în spațiile publice este foarte mare în această perioadă.

Fiți responsabili, voi, ca adulți, și urmăriți ceea ce fac copiii dumneavoastră afară. La ora 23.00 încă erau minori nesupravegheați în cartier. Dacă nu vorbeam de o stare de urgență, mai înțelegeam… Însă e o situație critică în aceste zile, iar unii nu îi înțeleg gravitatea.

Stați în casă!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate