Primarul Dragoș Chitic se autoizolează la domiciliu, urmând a fi testat pentru coronavirus

2

Comunicat transmis de primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic:

Deoarece am fost informat ca cei doi organizatori ai Concursului de Dans Sportiv, desfasurat in perioada 29 februarie-1 martie la Sala Polivalenta au fost confirmati pozitiv in urma testului pentru coronavirus, iar eu impreuna cu sotia mea am fost invitati si am participant la acel eveniment, din respect pentru toti cei cu care as putea intra in contact, am decis ca de astazi sa ma autoizolez la domiciliu. Am discutat si cu DSP atunci cand am luat aceasta decizie preventiva si voi face testul pentru a vedea daca este totul în regula. Ma simt bine, nu am nici eu si nici membrii familiei nici cel mai mic simptom de infectare cu covid-19 dar consider ca este corect sa procedez asa pentru a-i proteja pe cei cu care, prin natura functiei, as intra in contact.
Imediat ce voi avea rezultatul testului il voi comunica si voi respecta, ca orice cetatean, toate regulile de protectie stabilite in acest caz.
Nu pot reprosa nimic organizatorilor evenimentului, au realizat acest concurs cu intentii bune, intr-o perioada in care fenomenul coronavirus nu luase amploare, nu existau nicaieri in tara restrictii iar la nivel national au fost numeroase evenimente in acel weekend cu mii de spectatori.
Le sunt aproape in aceasta perioada grea si le doresc insanatosire grabnica.
Voi sprijini, chiar si de la domiciliu, DSP pentru a-si desfasura activitatile specifice in legatura cu acest subiect, astfel incat toti participantii la eveniment, care au intract in contact cu persoanele confirmate acum pozitiv, sa poata fi testate si sa se simta in siguranta.
Voi coordona, prin telefon si mijloacele online, activitate primariei in aceasta perioada, cu prioritatea pentru masurile de prevenire a infectarii populatiei din Piatra Neamt cu coronavirus.
Sa fim calmi, sa avem un comportament rational si sa respetam cu totii in aceasta perioada regulile si masurile stabilite pentru autoprotectie, impotriva infectarii.
Va fi bine!
Multa sanatate tuturor!

Sursa: Facebook Dragoș Chitic

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Varga Sandor Andrasz spune

    Să nu uităm de pensii tanti Marcica, sa nu uitam de pensii.

  2. Marcica spune

    vai doamne dai sanatate primarului si la toti conducatori orasului sa ne duca pe culmi frumoase si prospere.doamne ajuta intoarceti fata spre ei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate