Cât costă o mască de protecție în Piatra-Neamț [FOTO]

4

După ce un nemțean a luat astăzi toate farmaciile la rând, în căutarea unei măști de protecție (bineînțeles, fără succes), într-un final l-a „izbit” norocul și a găsit, oferite spre vânzare la bucată.

Prețul: 30 lei fără câțiva bani pentru 2 bucăți (15 lei bucata).

Foto: cititor

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Anca spune

    5.50 lei am luat eu azi….

  2. Leo Taxil spune

    In China, o farmacie care a mărit prețul măștilor a primit o amendă uriașă. La noi, statul nu ia nici o măsură împotriva speculanților, care în situația de față ar putea fi acuzați de atentat la sănătatea populației.

  3. Cornel spune

    LA DEDEMAN. A INCERCAT !? Pe Bune ,Am văzut că Unii Oameni din Dorința , Credința. De-a. Fi ,,Protejați ,, au. Ajuns sa. Poarte măști de acelea Ptr Vopsitorii. Auto. Ori de acelea. pentru Zugravi ,de au un mic Filtru in. mijlocul lor.. ACUM , Trebuie. cum spune și CLAU. Sa Fim Realisti și Conștienți. Că. Unii. Vor sau Deja. Fac Specula ( Bișniță ) cu. Unele Produse : măști , Dezinfectanți , Prosoape , Batistute de hârtie , FAINA , ULEI , cum se prezintă în Alt Art ,din Ziar . CINEVA sau Parte. din Micii Întreprinzători , Antreprenori STIU să Folosească de. PANICA ,creeata. in randul , Oamenilor .

  4. Clau spune

    V-a luat ceva timp sa vedeti specula care tine de 3-4saptamani. Adaugati la lista: Alcool sanitar, mastile active, dezinfectant pe baza de alcool >70%. La tv au spus raspicat ca vor face controale, dar… traim in RO.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate