Noul cârmuitor al ALDE Piatra-Neamț i-a debarcat pe Misăilă și Tihenea

1

Venit nou în ALDE și fără să fi pus umărul deloc la echipa ALDE până anul acesta, fostul PDL-ist, actual președinte al ALDE Piatra-Neamț, i-a dat afară pe consilierii locali Cătălin Misăilă şi Cristian Tihenea. Cei doi, vechi membri ALDE, fugăriți de noul președinte nu erau nici pe departe niște performeri politici, dar totuși erau oamenii care au muncit politic ani de zile cum au putut ei, încercând să facă ce i-a dus pe ei capul pentru ALDE.

Motivul expulzării celor doi ar fi că nu se implică în campania noului președinte ALDE Piatra-Neamț, lucru normal dacă e să ne uităm la faptul că noul președinte, însoțit în permanență de tatăl său, la fel ca un copil în prima zi de școală, a luat decizii fără să se consulte cu cei doi vechi membri.

Cu mult respect pentru președintele ALDE, domnul Asaftei, care este unul dintre cei mai buni politicieni ai acestui județ, opinăm că direcția în care a pornit organizația Piatra-Neamț, cu o nouă conducere ruptă de realitate, care le povestește membrilor cum vor câștiga primăria la Piatra-Neamț, este o direcție cam greșită.

Să nu înțeleagă cineva că luăm apărarea celor doi expulzați din ALDE, dar nu poți să spui tu ca președinte în primele zile de ALDE când încă te mai aduce tăticul de mânuță la partid că cei doi care au muncit ani de zile ca să ai tu organizație pe care să o conduci nu se implică în munca politică de la partid. Fugărirea celor doi e doar o chestie de orgoliu PDL-ist. Cei doi oricum plecau singuri, nu trebuiau umiliți, dar așa e când ai școală la PDL… apucăturile rămân.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Xxx spune

    In cazul Tihenea,Chiar era o decizie de asteptat .
    Baiatul asta mai bine tace decat sa spuna ceva si asta s-a Confirmat in consiliul nostru.
    Un incompetent cu tupeu care nu stie sa se exprime public.
    Si Gura Lui trebuie sa manance!asa Hal de exprimare are un consilier local ales pe liste
    Alde!
    Era de mult cazul pentru o eliminare…acum a venit!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate