Victor Marghidan: „Inconștiență incredibilă din partea unui personaj cu pretenții de vârf al elitei educației din județul Neamț!”

0

Surse de la Inspectoratul Școlar General Neamț au confirmat ieri, 12 martie, că există o suspiciune de infectare cu coronavirus a unui inspector școlar. Neoficial, inspectorul școlar este în momentul de față izolat la domiciliu.

Detalii în articolul Suspiciune la ISJ Neamț. Dezinfecție și inspector școlar izolat la domiciliu.

Consilierul juridic de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, Victor Marghidan, a avut un mesaj dur la aflarea acestor informații din presă:

Victor Marghidan PSD

Inconștiență incredibilă din partea unui personaj cu pretenții de vârf al elitei educației din județul Neamț! Dacă (Doamne ferește!) se confirmă testarea pozitivă cu COVID-19 a colegului său de muncă? Oare ocupantul vremelnic al celei mai înalte funcții din învățământul nemțean nu cunoaște gravitatea faptelor sale? Este o dovadă clară de iresponsabilitate să nu ia minimele măsuri de a-i proteja pe cei din jurul său! Este inacceptabil să participe în aceste zile la evenimente publice, la ședințe ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență și ale Consiliului Local al municipiului Piatra-Neamț! Simplu: DEMISIA din toate funcțiile publice deținute (o măsură oricum prea mică pentru posibila gravitate a faptelor sale)!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate