Casa de Pensii Neamț: a patra serie de tratament balnear/55 de bilete puse la dispoziție

0

Pentru a patra serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 05 – 07 aprilie 2020 sunt repartizate un număr de 55 bilete de tratament, fiind alocate automat un număr de 52 bilete, în următoarele stațiuni: Amara, Covasna, Olănești, 1Mai – Oradea, Nicolina și Sarata Monteoru.

Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț, din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Au rămas nealocate, deoarece nu au fost înregistrate cereri, un număr de 3 bilete de tratment pentru următoarele stațiuni: Amara (1 bilet de tratament) și Pucioasa (2 bilete de tratament).

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va putea face numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, după următorul program: de luni până joi  între orele 8.30 – 11.30 și în ziua de vineri  între orele 8.30 – 11.00. Informații privind bilete de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 022.211353.

Dorim să reamintim că din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu coronavirus, activitatea de depunere de cereri pentru eliberarea unui bilet de tratament, este suspendată în perioada 11.03.2020 – 31.03.2020, acestea putând fi transmise prin poștă (letrică) sau poștă electronică, la una din cele două adrese de e-mail: [email protected] sau [email protected]

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Menționăm că până la această dată sunt depuse 4382 cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificate pentru primele trei serii de tratament balnear un număr de 121 bilete de tratament .

Reamintim că pentru cele 19 serii de tratament balnear ale anului 2020 i-au fost repartizate un număr total de 1.123 bilete de tratament, în  unităţile de tratament balnear proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice, Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă, „T.B.R.C.M.” – SA.

  • Birou Comunicare, Relații Publice și Informatică

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate