Nemțeni, stați în casă!

0

Coronavirusul nu este sfârșitul lumii, dar panica poate fi. Rata de mortalitate la coronavirus este de doar câteva procente, dar rata de contaminare este foarte mare. Virusul se ia foarte repede și foarte ușor de la o persoana la alta, direct sau prin obiecte contaminate.

Nimeni nu poate dezinfecta totul și autoritățile sunt uneori depășite de situație. NU vă lăsați în baza autorităților că vă apără ele de coronavirus. STAȚI ÎN CASĂ! Fiți responsabili și urmați indicațiile transmise pe canalele oficiale de comunicare.

Respectați cu mare atenție toate regulile de igienă posibile și NU IEȘIȚI DIN CASĂ decât dacă este cu adevărat necesar. Fiecare ieșire din casă mărește riscul de a lua coronavirus și nu e vorba doar de luat coronavirus. Majoritatea celor infectați se vindecă ușor. E vorba de a nu lua și duce virusul la părinți sau bunici care au vârste cu rate de deces mari în cazul contaminării.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate