Primarul Chitic a dus mâncare nemțenilor aflați în carantină

2
Foto caracter ilustrativ

În jur de 10 nemțeni se află în carantină într-o locație din Piatra-Neamț pe care nu o putem face publică și sperăm ca nici un alt coleg să nu facă greșeala aceasta.

Acești oameni au primit de mâncare când au ajuns în aceasta noapte. Mâncarea a fost adusă la poarta locației de către primarul Dragoș Chitic care a luat de acasă ce a putut și în plus a mai cumpărat ce putea cumpăra de mâncare pentru acei oameni la ora 02.00 noaptea.

Situația se datorează faptului că cei de la DSP nu au anunțat în timp util nevoia de alimente. Din această dimineață totul a intrat în normal, primăria Piatra-Neamț ocupându-se ca persoanele carantinate să primească mâncare caldă, alimente și toate cele necesare. Mâncarea se va livra de o firmă de catering.

Din păcate, surse bine informate ne spun că un politician, coleg de dreapta al primarului se pregătea să ceară indirect, prin intermediul unui ziar din Piatra-Neamț, introducerea primarului în carantină pentru că ar fi intrat în contact cu acei oameni. Pentru a preveni isteria cu primarul în carantină menționăm ca acesta nu a intrat în contact direct cu persoanele aflate în carantină. A dat mâncarea persoanei care controlează accesul în perimetru și acesta a dat mai departe oamenilor carantinați.

Sfătuim oamenii politici să se abțină de la a ”ajuta” direct persoanele carnatinate sau auto-izolate deoarece se va cere de către dușmanii sau chiar prietenii lor politicieni, introducerea lor în carantină sau auto-izolare. Și nu plângem de mila politicienilor, și nu e vorba e vorba de faptul că intră vreun om politic în izolare sau carantină. E vorba de isteria care se poate crea în rândul populației în urma unui asemenea incident.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Anca spune

    Se perinda cam multe persoane pe la poarta caminului si intra in curte…. Ori e carantina ori au voie vizite de la cunostinte???

  2. Nicolae spune

    Locația din Piatra Neamț o știm cu toții, a fost făcută publică azi noapte.
    Si mai știm și de cea din Tg.Neamt. Tot azi noapte comunicata

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate