ACUM: Incendiu violent în Neamț [VIDEO//FOTO]

0

Acum câteva momente a izbucnit un incendiu care se manifestă la nivelul unei case, în comuna Gârcina, mai precis pe strada Orhideelor (după biserică). Echipajele de pompieri se deplasează pentru localizarea și stingerea incendiului.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu noi detalii.

Știre în curs de actualizare.

Din informații neoficiale, incendiul a fost provocat cel mai probabil de o butelie care a explodat. În casă, la momentul incendiului se afla o bătrână care, din fericire, nu a suferit răni.

Foto: cititor

UPDATE:

În jurul orei 21.32, prin apel la 112 pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Gârcina. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: 80 mp din acoperișul unei anexe din lemn, bunuri materiale aflate în interiorul anexei, o butelie, un aragaz, o ladă frigorifică și obiecte de mobilier.

Proprietara locuinței, în vârstă de aproximativ 78 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul feței și atac de panică. Aceasta a fost asistată de echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Foto/Video: Cititor

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate