NEAMȚ: Accident cu victimă – Șoferul vinovat nu a acordat prioritate

0
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul orașului Târgu Neamț au fost sesizați la data de 9 martie, în jurul orei 19.45 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 15 C în localitatea Brusturi, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 51 de ani din Vînători conducea un autoturism pe DN 15 C, ajuns la intersecția cu DJ 155 A, a oprit în afara părții carosabile. În momentul plecării de pe loc, nu s-a asigurat și nu a a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din direcția Boroaia-Târgu Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

Autoturismul care se deplasa era condus de un tânăr de 25 de ani din Brusturi iar din impact a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 24 de ani, pasageră în același autoturism.

Tânăra a fost preluată și transportată la spitalul din Târgu Neamț pentru îngrijiri medicale (n.r: policontuzionată, potrivit informațiilor transmise de către Serviciul de Ambulanță Județean Neamț), rămânând pentru moment sub observație.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate