La inițiativa Oanei Bulai, de 8 Martie, copiii dintr-un centru de plasament din Neamț au avut o mamă pentru o zi

0

Campania inițiată de Oana Bulai, „Mamă la puterea a doua”, s-a concretizat astăzi, 8 Martie. 60 de persoane au oferit o zi de neuitat pentru copiii din orfelinat.

„A fost o zi din acelea în care simți mângâierea lui Dumnezeu. 60 de mame ne-am lipit sufletele, pentru câteva ore, de copiii de la Centrul de plasament “Familia mea” din Roman.  Mi-e greu să descriu în cuvinte emoțiile din priviri, strângeri de mâini și îmbrățișări. Dar pot să spun că avem, ca neam, puterea de a dărui și de a ne clădi unii pe alții!  Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și îi asigur de toată prețuirea mea!”, a declarat Oana Bulai.

Pentru copiii aceștia azi a fost o zi pe care nu o vor uita niciodată. Pentru cele care au fost mămici azi a fost o zi care le va marca toată viața.

Ce a făcut azi Oana Bulai împreună cu mămicile care au venit alături de ea este ceva foarte greu. Celor care nu înțeleg pe deplin le spunem că oricât de puternic ai fi, atunci când te strânge în brațe un copil orfan ești demolat emoțional. Copiii orfani nu strâng în brațe ca ceilalți copii. Copiii orfani îți strâng toată ființa în brațe. Rămâi fără putere și simți cum sufletul îți este strâns într-o menghină. E un transfer de energie emoțională dincolo de ce vă putem explica în cuvinte. Foarte, foarte greu să faci ce au făcut aceste femei azi.
Bravo, Oana Bulai!

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate