(FOTO) Rezultate remarcabile pentru sportivii Clubului „Ray’s Dance” din Piatra-Neamț

0

“Dansul este un poem în care fiecare mișcare este un cuvânt” spunea Mata Hari.

Cea mai simplă, delicată şi frumoasă invenție, Dansul, este tot ce a născocit omul mai minunat în căutarea nemuririi. De sute de ani şi în toate colţurile lumii dansul aduce solidaritate şi ne face fericiţi. E prezent cu buchete de sentimente si fiori la cele mai importante momente ale vieţii, marcându-ne plăcut existenţa. Dansul e parte din noi, din simplitatea noastră trecătoare. E cea mai frumoasă poză a omenescului care, însă, pe alocuri se împletește cu divinul în tot ceea ce înseamnă perfecțiune sau pur și simplu în sau din dorința de a atinge această perfecțiune și de a te înălța spiritual.

Pe 29 februarie și 1 martie 2020, magia dansului s-a contopit cu frumusețea municipiului Piatra-Neamț. CAMPIONATUL NAȚIONAL DE DANS SPORTIV PE SECȚIUNI a adunat la un loc inocența, gingășia, plăcerea, munca, eleganța, speranța, profesionalismul, bucuria, fericirea, viteza, forța, culoarea, emoția micilor și marilor sportivi, antrenorilor dar și a părinților. Pe parcursul celor două zile de concurs, în care s-au desfășurat forțele dansului, pe întregul parchet au fost prezenți în jur de 1000 de sportivi. Dansatorii au fost susținuți de peste 3000 de spectatori, în calitatea lor de părinti, admiratori sau chiar sponsori

Campionatul Național de Dans Sportiv pe Sectiuni organizat de cluburile de dans sportiv „Ray’s Dance” și „Dance Energy”, sub egida Federației de Dans Sportiv si a Ministerului Tineretului și Sportului, având ca partener principal Consiliul Judetean Neamț, fiind susținut de Consiliul Local Piatra-Neamț și Primăria municipiului Piatra-Neamț, HI GIFT & MORE și CENTRAL PLAZA, a fost transmis live de către ROMAN TV si LIVESTREAM Romania, fiind vizionat atât în țară, cât și în străinătate.

Spectacolul a fost completat de ziua de vineri, 28 februarie, când s-a desfășurat Ray’s Dance Fest, unde au participat formații și grupuri de dansatori pe categorii de vârstă: 4-9 ani, 10-15 ani, 15+ ani. Coregrafiile puse în scena au fost pentru secțiunile de dans modern, dans caracter, dans popular, dans contemporan, majorete, fantezie coregrafică, dans tematic, show-revue, dans de societate, acrodance. Peste 450 de participanți s-au înscris la linia de start și au concurat pentru a câștiga titlul cel mare.

Prin intermediul acestui eveniment, Piatra-Neamţ a reunit sub cupola Sălii Polivalente sportivi din întreaga țară, pentru toate categoriile de vârstă, pentru stabilirea ierarhiei naționale la secțiunile standard și latino. Competiţia a fost jurizată de cei mai valoroşi arbitri internaţionali, cu o vastă experienţă în domeniu.

O competiție mirifică pentru Clubul „Ray’s Dance” din Piatra-Neamț, încărcată de emoție și lacrimi, cu rezultate deosebite, cu bucurii, cu oameni frumoși, cu copii senzaționali și cu toți cei care ne-au susținut și ne susțin în continuare. Anul trecut a fost un început pentru clubul nostru să participăm la Campionatul Național de Dans Sportiv pe Secțiuni unde am adus primul titlul de campioni la Clubul „Ray’s Dance”. Anul acesta am reușit să cucerim trei titluri de Campioni, unul de Vicecampioni și 6 clasări în finala Campionatului Național de Dans Sportiv pe Secțiuni.

Rezultatele vorbesc de la sine:

OPEN Standard 6-9 ani 

Darius TOMA – Maria Alessandra DEDIU – locul 1

Rareș Nicolae LOZOVANU – Carla ANDREI – locul 3

Sebastian Gabriel LEOVEANU – Alesia Stefania PLOSCARU- locul 7

Rareș Andrei TOBIRNAC – Bianca GAMAN –locul 10

OPEN Latino 6-9 ani

Darius TOMA – Maria Alessandra DEDIU – locul 2

Rareș Nicolae LOZOVANU – Carla ANDREI – locul 8

Sebastian Gabriel LEOVEANU – Alesia Stefania PLOSCARU- locul 10

Rareș Andrei TOBIRNAC – Bianca GAMAN –locul 14

OPEN Standard 10-11 ani 

Alexandru Marian SABIN – Erica Nikol  KERKENYAKOVA – locul 1

David Paolo BULUBENCHI  – Iasmina Aniela ROIBU- locul 11

Matei Alexandru GALUSCA – Carina Elena BALTAG – locul 15

OPEN Latino 10-11 ani

Alexandru Marian SABIN – Erica Nikol  KERKENYAKOVA – locul 1

David Paolo BULUBENCHI  – Iasmina Aniela ROIBU- locul 15

 OPEN Standard 14-15 ani 

Codrin Andrei RASPOPA – Ilinca AXINTE- locul 11

Sunt o mândrie pentru noi reușitele copiilor și tin să îi felicit cu această ocazie pe toti sportivii, părinții pentru încrederea acordată și tuturor colegilor mei care au contribuit la aceasta reușită. A fost un concurs frumos de care noi abia acum dupa ce ne dezamortim incepem sa conștientizam ce minunat a fost … un vis devenit realitate . Vă iubesc, vă mulțumesc și vă doresc mult succes pe mai departe!

  • ANDREI SCRAB, președintele Clubului de Dans Sportiv „Ray’s Dance

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate