De când a plecat PSD de la guvernare nu mai vrea nimeni autostrăzi?

12

Cât timp a fost PSD la guvernare am avut încontinuu în spațiul public tot felul de manifestări prin care guvernarea era criticată că nu face autostrăzi. Începând de la mitinguri și până la campanii de genul ”#șîeu vreau autostrăzi în România”.

Oare ce se întâmplă că nu mai avem nici măcar un ONG să picheteze un minister, o revoltă spontană cu 10 camioane care să claxoneze că nu au autostradă, o dezbatere publică cât de mică pe tema autostrăzilor?

Chiar nu mai vrea nimeni autostrăzi sau a fost doar o manipulare și românii au fost instigați ca să se creeze impresia că toată lumea vrea autostrăzi și din cauza guvernului PSD nu se fac? Nici măcar USR-ul nu mai țipă la guvern pe tema autostrăzilor. Nu vi se pare ciudat?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
12 Comentarii
  1. Cosmin spune

    Hai sa-ti explic cum stau lucrurile(asta daca chiar n-ai inteles) : acest partid mizerabil Psd a avut ca principala si cam singura preocupare JUSTITIA(adica „albirea” dosarelor personale si a grupurilor de interese din jurul lor). Acum nevoia de autostrazi este aceiasi dar in conditiile actuale cu un Guvern interimar si cu o criza pandemica mondiala acest lucru a trecut oarecum in plan secund.
    Acum trebuie sa fi totusi destul de „maruntel” la creier sa crezi ca romanilor le place sa faca 7 ore de la Bucuresti la Brasov si ca cineva îi manipuleaza sa protesteze pentru asta. Sa incercam sa gandim inainte de-a publica o asemenea imbecilitate,asta daca nu suntem oarecum renumerati pentru asemenea tampenii……

  2. Patrascu spune

    Nu am mai auzit de nuci un miting, o revoltă sau o nemulțumire.
    Au dat atatea ordonanțe de urgență într-o noapte su nu i-a mai facut nimeni hoti ca pe cei din PSD.
    Toate pădurile sunt tăiate și exportat lemnul și nu mai iese nimeni in strada cu copilul in cârcă să „lupte pentru viitorul urmașilor „.
    Romanul a fost manipulat și las tot timpul😔

  3. Constantin sabin spune

    Tema autostrazilor si alte teme cu mare impact social sunt folosite doar cu scopul de a manipula societatea an directia pe care sio doreste manipulatori oare cine nu siar dori ca si autostrazile noastre sa arate ca acele ale italiei sau altor tari care deja le au dar din pacate suntem foarte departe de altii

  4. Rosu spune

    În MOLDOVA nu se vrea Autostrazi asta e părerea mea.

  5. Rosu spune

    Nici PSD,și nici un guvern nu vrea să fie Autostradă în România că așa vera Uniunea Europa.

  6. Stefan spune

    Domnul #Si Eu# se ocupa de saorme, nu mai are timp de demonstratii.Ori, s-o fi mutat la Sibiu, unde nu e nevoie de autostrada!

    1. Ali Turuk spune

      …domnului ”#șîeu” nu-i mai pasă …. că pe ”autostrada” ce-a construit-o și-a deschis , din loc în loc, câteva șhaormerii de stau toți tiriștii la coadă , de nu mai face față comenzilor….

  7. Crudu Mihai spune

    Toate manifestarile # au avut ca scop destabilizarea ,societatii romanesti.Acei capi ,manipulati si manipulatori trebuie trasi la raspundere.De cine? De cei care au salarii si pensii speciale si joaca in tarc cum canta pupaza de la Cotroceni- Sibiu .

  8. dolion spune

    Politica de stat în România e manipularea… „dezbină și stăpânește”, nu așa se spune?

  9. Gradinaru Neculai spune

    Acum le este frică de DNA ! Nu vedeți că au venit din nou la putere ? Iar fac jocuri politice inventând dosare.

  10. SÎ EU spune

    Eu vreau autostrazi. Cum sa nu vreau.
    Da la cine sa strigi acum, că nu mai e minister… nu mai e guvern…
    Și acum să fie sinceri, e și vina lor, dar și-a băgat și PSD coada…
    Așteptăm alegerile să-i îngropăm pe unii (sper ) și să le dăm șansă altora.
    Da tu parcă nu știi… nu vezi… nu trăiești în România.
    Sau doar bagi batul prin gard?

    1. Un amator spune

      De ce nu mai ieșiți în stradă?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate