”Voi chiar sunteți proști?” s-a întrebat într-o ședință a PNL

1

Supărat pe unii liberali care nu au reușit sa gestioneze problema de imagine cu interzicerea înmulțirii porcilor în gospodării, un important lider PNL i-a întrebat pe aceștia: ”Voi chiar sunteți proști? Dacă astea cu porcii stau neaprobate de un an nu puteați să ziceți că sunt de la PSD și acum au ajuns la vremea să fie aplicate?

Mai concret, un șef de la liberali a certat alți liberali că nu au știut să dea vina pe PSD și au ieșit neinspirat cu explicația că ar fi o știre falsă, deși subiectul a fost discutat de mai multe ori în ședințe cu toți șefii de DSV din țară.

Adevărul este că dacă liberalii ar fi zis că e de la PSD, PSD-ului îi era greu să demonteze acuzația, că nu avea prea multe dovezi asupra faptului că s-a opus. Dar așa cum au încercat liberalii să o scalde cu știrea falsă, mai rău au făcut. Nu poți să ieși public și să spui că ceva care se pregătește și se discută în ședințe de peste un an, se spune la conferințe de presă și știe deja multă lume e o știre falsă.

Modul în care își dau singuri liberalii în cap arată că ei sunt rupți de realitate. Nu credem că cei de la PNL care au ieșit cu capul înainte țipând fakenews au știut că actul normativ e deja cunoscut public de un an. Pur și simplu habar nu au avut și s-au făcut de ciocolată.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Tudor spune

    DE CE NU ! Tipul care a. Spus-o. A fi un COCOȘILĂ. doi , cum era cel din MOROMEȚII. ,de avea o Vorbă , Nu putem. Spune pentru a NU se simți. OFENSATI , dar. are legătură cu Subiectul SI. mai Mult și Acolo. Primarul. ARISTICA era Liberal deci se Leagă. lucrurile , Ba au fost și Lecuiti de Ion a lui Miai. Care la
    și Alcătuit

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate