Irinel Petrariu vrea preț ZERO lei la gunoi pentru giroveni

1

Irinel Petrariu de la USR Girov a depus o sesizare la Primăria Girov și o sesizare la Garda de Mediu Neamț. Cele două acte fac parte din demersurile domnului Petrariu de a obține gratuitate la colectarea gunoiului pentru locuitorii comunei Girov pe suprafața căreia se află depozitul ecologic județean unde se adună deșeurile din tot județul.

Poate unii vor zâmbi când vor citi că omul vrea să obțină acest lucru, dar pe drumul pe care a luat-o se pare că știe ce face și dacă cei care se ocupă de acel depozit ecologic nu fac repede ceva în favoarea reducerii considerabile a prețului gunoiului pentru cetățenii din Girov riscă să se trezească cu activitatea suspendată sau cu niște corecții financiare de milioane de euro.

Opinia noastră, știind care e situația în realitate la acest depozit ecologic, apreciem că dacă demersul domnului Irinel Petrariu continuă Consiliul Județean Neamț va fi sancționat cu cel puțin un milion de euro și dacă instituțiile aplică corect legea sunt șanse de peste 90% să se suspende activitatea acestui depozit și să se instaleze un haos general în colectarea gunoiului din Neamț.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. REMUS spune

    Că VREA e UNA , că l și PRIMEȘTE cu totul alta .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate