Dragoș Chitic acuză: Război politic și intenție criminală cu spațiile de joacă din Piatra-Neamț

1

Sunt motive întemeiate, susținute de probe, pentru a bănui că există o mare probabilitate ca unele locuri de joacă din Piatra Neamț să fie distruse în mod intenționat.
Primăria Piatra-Neamț a înaintat o plângere la Poliția Municipiului pentru a stabili cu exactitate, dacă locul de joaca a fost distrus în mod intenționat și motivele acestui act de vandalism. (mai multe detalii aici – click)

„Teoretic nu a început campania electorală, dar se pare că unii au început lupta politică prin metode care depășesc orice imaginație. Dacă se va confirma distrugerea intenționată a unor echipamente de joacă din oraș în scop electoral, înseamnă că unii adversari politici au întrecut orice limită. Ultimul caz de acest gen s-a petrecut chiar săptămâna trecută, când un loc de joacă a fost distrus intenționat, iar la scurt timp subiectul a fost transmis către o publicație online, care l-a preluat fără să facă o documentare și l-a mediatizat opinând că municipalitatea nu întreține într-un mod corespunzător spațiile de joacă. Distrugerea echipamentelor de la acel loc de joacă a fost filmată cu camerele de supraveghere din zonă și astăzi a fost sesizată poliția, furnizând organelor de cercetare și înregistrarea video. În perioada imediat următoare vor fi montate camere de supraveghere video la toate locurile de joacă din oraș. Este de neconceput ca cineva să se coboare la nivelul la care să afecteze siguranța și sănătatea copiilor, dând dovadă de lașitate și un cinism ieșit din comun, crezând că va câștiga capital electoral printr-o metodă atât de josnică.”, a declarat astăzi Dragoș Chitic.

Video: Dragoș Chitic

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nădejde Angela spune

    Cu tot respectul pentru domnul primar, pare mai degrabă un discreierat pus pe distrus,oricum locurile de joacă pentru copii ,lasă de dorit !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate