AROGANȚE PE BANI PUBLICI. VICEPRIMAR ALDE, CU MAȘINA PRIMĂRIEI ÎN INTERES DE… ALT PARTID

1

Mașina Primăriei Poiana Teiului a fost fotografiată, în campanie, în fața pensiunii Orient în Frumosu, comuna Farcașa (foto jos- NT 35 TEI). Fiind o fotografie de campanie, sursa ziarpiatraneamț.ro s-a gândit (pe bună dreptate dealtfel) că este exclus ca viceprimarul Paul Enache să fi mers cu mașina dedicată ISU de la primărie cu treburi administrative urgente, în interesul locuitorilor care l-au ales în 2016, așa că ne-am ocupat noi de elucidarea misterului.

Nu a fost nevoie de prea mari eforturi pentru că imediat a apărut și explicația care lămurește totul. După cum se vede în imaginea de mai sus, la ora la care a fost fotografiată mașina, viceprimarul paul Enache era în plină campanie electorală alături de cei de la PNL, cu treburi de… partid. Participa la campania lui Iohannis în funcția de președinte al Romaniei.

Paul Enache și-a permis aroganța de a folosi în interes propriu/de partid (de fapt alt partid ca el e la ALDE) mașina cumpărata din banii cetățenilor din comuna pe care o păstorește, deși este în mijlocul unui scandal monstru după ce a bătut un consilier județean la Poiana Teiului și a fost trimis în judecată de Parchet. ZiarPiatraNeamt.ro a dezvăluit în mai multe rânduri faptul că, de când este viceprimar (sunt aproape 4 ani), Paul Enache a fost implicat în multe fapte imorale.

Ca o ironie amară, cârcotașii spun că viceprimarul a parcat lângă echipa de campanie PNL pentru că avea repetiție pentru momentul în care va trăda ALDE și va trece la PNL

Deci dacă în cazul unor situații de urgență mașina ISU a primăriei nu este disponibilă, iată că pentru campanie se găsesc bani, costurile fiind suportate din banii cetățenilor, adică din bani publici. Mai trebuie menționat faptul că mașina ISU a fost cumpărată în baza unui proiect accesat de primărie și a costat o mulțime de bani. Cam cât 40 de centrale termice.

NU putem să așteptam cu mare interes să vedem dacă măcar de data asta se autosesizează vreo instituție, știind că nu este pentru prima data când mașina primăriei Poiana Teiului este folosită pentru cu totul alte interese decât cele administrative. La ultimul control al Curții de Conturi, instituția de control s-a autosesizat și a solicitat foile de parcurs pentru mașina ISU a primăriei însă viceprimarul – la dispoziția și în folosința căruia este această mașină – nu le-a prezentat, neputând justifica bonurile de valoare combustibil primite pentru această mașina pe care o folosește după cum se vede în fotografie.

Iosub Robert

PS: Text inspirat în mod ironic de la un alt articol legat de o situație similara dar nu la fel de gravă

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Apopei Mihai spune

    Dar sa coboran msi jos, la Bicaz, unde primarul foloseste masina dupa bunul plac. Dar asta nu va intereseaza, ca e de la Psd

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate