Șeful Poliției Neamț, despre rolul presei

0

Comisarul șef de poliție Neculai Catană, împuternicit adjunct al șefului IPJ Neamț și desemnat la conducerea IPJ Neamț, a răspuns întrebării ziarpiatraneamt.ro în cadrul unei conferințe de presă care a vizat bilanţul activităţii I.P.J. Neamţ pentru anul 2019. (click aici pentru a vedea conferința în format video).

Întrebarea adresată domniei sale a fost: „Ce ar trebui să facă presa pentru a veni în sprijinul poliției?”.

Presa este un partener de încredere al nostru, eu întotdeauna l-am considerat așa și cunoașteți proiectele preventive pe care le-am derulat având funcția de șef la Serviciul Rutier. Ar trebui mai multă implicare în latura de educare a societății în privința activității Poliției în general, și pe segmente, dacă vorbim de sectorul rutier.

Din punct de vedere managerial, am pus accent pe latura preventivă. E mai bine să previi decât să combați și am încercat ca prin acțiunile desfășurate să ne orientăm și să stabilim grupuri țintă acolo unde se văd consecințe în mod direct, de exemplu în zona școlilor, pe zona Rutieră. Acolo am impus prezența polițiștilor rutier și nu numai, prezența în zonele rurale a colegilor de ordine publică în cadrul ședințelor organizate în școli, ședințe la orele de dirigeție cu dezbaterea unor probleme civice.

Probabil derularea mai multor campanii și dumneavoastră să fiți un partener pe zona de prevenire și să se plieze cu programele noastre de prevenire care sunt în derulare. În 2019 am avut 4 campanii și vă mulțumesc pentru contribuția dvs.

Rezultatele noastre ajung la cunoștința populației prin filtrul dvs. Sunteți cei care furnizați ceea ce noi asigurăm, siguranța cetățeanului, fie sub aspectul preventiv, fie sub aspectul reactiv, rezultatele muncii noastre pe linie rutieră, în dosare. Sunteți un partener de încredere.”, a precizat comisar șef de poliție Neculai Catană, împuternicit adjunct al șefului IPJ Neamț și desemnat la conducerea IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate