„De vorbă cu Robert Iosub” – invitat Iulian Bulai, deputat USR de Neamț

0
Foto: captură video

Joi, 6 februarie, domnul Iulian Bulai, deputat USR de Neamț, a fost invitatul emisiunii transmise în direct „De vorbă cu Robert Iosub”.

Deputatul Iulian a vorbit, pentru început, despre cum a ajuns să facă parte din USR .

Eram un grup, un mic grup de oameni implicați în comunitatea noastră, în Tămășeni, care a candidat la alegerile locale, unde eu am fost manager de campanie, din partea partidului foarte mic atunci, PACT. […] Am mers mai departe și ne-am implicat alături de Nicușor Dan în campania pe care USR-ul o începuse la nivel național. Am plecat o delegație de nouă oameni la o întâlnire cu Nicușor Dan și Clotilde Armand, ne-am întors acasă și am constituit filiale locale în Roman și Piatra-Neamț (USR Neamț).”, a precizat domnul Iulian Bulai.

Un alt subiect adus în discuție a fost cel al nenumăratelor postări pe care deputatul Iulian Bulai le face pe internet, catalogate uneori ca fiind controversate.

Postările mele sunt autentice. Sunt un om sincer cu mine însumi[…] Dacă prin postările mele am jignit vreodată, îmi cer scuze[…] Sunt un om care crede că importanța mediilor sociale este de neimaginat în România și este un instrument care începe să se dinamizeze în comunicarea politică, îl folosesc foarte mult. De aceea, orice se întâmplă în viața mea de politician este transpus în cuvinte și în descrieri pe Facebook, un instrument foarte util și la îndemâna mea, a noastră. Cred ca ideea de a face o altfel de politică ține și de apropierea de oameni[…]Politicienii s-au învățat să vorbească în comunicate de presă în cuvinte de lemn, în expresii goale și mai puțin în relatări realiste și sincere, cu privire la situația faptelor. ”, a menționat deputatul Iulian Bulai.

Întrebat care sunt țintele sale pe plan local și național, în ceea ce privește USR-ul, domnul Iulian Bulai a declarat următoarele: […] Obiectivele noastre sunt să ajungem în cât mai multe locuri din județ, pentru a avea posibilitatea să prezentăm și să implementăm programul nostru de guvernare locală și județeană.

În cadrul emisiunii s-a mai discutat despre calitatea, competența și pregătirea oamenilor care ajung să fie puși în funcții publice, diferitele alianțe pe care USR le va face după alegerile locale, autostrada Unirii, sistemul adopțiilor din România, dar și despre depozitele de deșeuri din Neamț.

Întregul interviu poate fi urmărit în materialul video atașat mai jos

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate