Au crezut că au de-a face cu un hoț, în schimb au oferit ajutor unei bătrâne

0

Doi jandarmi au acordat ieri seară (5 februarie), ajutor unei femei în vârstă, din Piatra-Neamț, ușor confuză, care se afla pe treptele de la intrare în scara blocului în care locuia, îmbrăcată destul de sumar, având în vedere vremea severă, fără a ști cum a ajuns afară.

Deși, la prima vedere, au avut impresia că au de-a face cu o persoană cu intenții mai puțin bune, care încearcă să forțeze ușa de acces în scara unui bloc, în momentul în care s-au apropiat, cei doi jandarmi, și-au dat seama că situația este cu totul alta.

sursa foto: Jandarmeria Neamț


În jurul orei 23:00, pe o stradă din Piatra- Neamț au identificat o femeie, trecută de 80 de ani, care se afla pe treptele de la intrare în scara blocului în care locuia, îmbrăcată destul de sumar având în vedere vremea severă, conștientă, dar care nu știa cum a ajuns acolo. Ușa de acces în bloc era închisă și nu putea să ajungă la interfon pentru a solicita sprijinul vecinilor.
Femeia a fost ajutată de cei doi colegi să revină în locuință și au solicitat, la 112, sprijinul unui echipaj medical pentru a fi evaluată.”, a transmit Jandarmeria Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate