NEAMȚ: Urmărire în trafic cu focuri de armă

0
Ilustrație

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr din Răucești, care a refuzat să oprească la semnalul acestora.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe o stradă din localitatea Răucești.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului polițiștilor, s-a procedat la urmărirea asta. Pe parcursul deplasării, unul dintre polițiști a folosit armanentul din dotare, executând patru focuri de avertisment, fără a rezulta rănirea unor persoane sau distrugerea de bunuri.  La scurt timp, cel în cauză a părăsit autoturismul și a fugit de la fața locului.

Conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Răucești, a fost prins și imobilizat de polițiști, iar în urma verificărilor efecuate, s-a stabilit că acesta avea suspendat permisul de conducere.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,05mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate