IJJ Neamț: Activitățile prilejuite de Târgul de Crăciun, în siguranță

0

          Jandarmii nemțeni vor fi la datorie în perioada 13 decembrie – 5 ianuarie cu ocazia activităților desfășurate în spațiul public în cadrul Târgului de Crăciun la Neamț. Jandarmii vor fi prezenți în mijlocul nemțenilor și vor asigura măsurile necesare astfel încât manifestările cultural-artistice să se desfășoare în condiții de siguranță.

          Având în vedere faptul că organizatorii estimează participarea unui public numeros la aceste manifestări, Jandarmeria Neamț recomandă cetăţenilor:

  • să manifeste răbdare și moderație, să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să nu lase la vedere;
  • să supravegheze în permanență minorii care îi însoțesc pentru a nu se pierde în mulțime
  • să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic 112 sau să se adreseze, cu încredere, celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică.

          Echipajele de jandarmerie vor oferi sprijin organizatorilor, vor acţiona pentru protecţia participanţilor, prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional, preponderent al faptelor ilegale specifice acestei perioade din an.

IJJ Neamț, Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate