[UPDATE//FOTO] Accident mortal în Neamț

1

Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă în Poiana Teiului. La fața locului s-au deplasat un echipaj al poliției și unul al ambulanței, iar pentru moment circulația este închisă.

Din primele informații oferite de către martori, un bărbat a decedat după ce a fost lovit în plin de către un autovehicul.

Știre în curs de actualizare.

Sursa/Foto: ZiarBicaz.ro

Update:

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 15 B, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 28 de ani conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Poiana Teiului, a surprins și accidentat un bărbat de 74 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto din Poiana Teiului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. eu spune

    ar trebui sa se ia in calcul si faptul ca in satul respectiv era bezna totala din cauza ca la aprox.1 km diatanta un alt autoturism a rupt un stalp,lasand sarul in bezna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate