Rugăm PSD Neamț să emită un punct de vedere oficial și public

2

În ultimul an de zile, în mai multe articole publicate în site-ul tvmneamt.ro publicația noastră este catalogată ca fiind o publicație ”controlată de PSD Neamț”. Ultimul astfel de articol a fost publicat azi (click aici pentru articol) și face referire un articol al nostru din urmă cu 3 zile (click aici pentru articol).

Deoarece nu este vorba de o simplă dispută între două publicații, ci vorbim de acuzații grave aduse în comun publicației noastre și organizației PSD Neamț, rugăm PSD Neamț să formuleze un punct de vedere public asupra acestor acuzații mai ales că vorbim de acuzații lansate de o publicație partener de promovare al PSD Neamț și al parlamentarilor PSD de Neamț.

Desigur că publicația noastră nu este, nu a fost și nu va fi niciodată controlată de niciun partid politic. Am acționat deja în judecată publicația tvmneamt.ro. Rugăm PSD Neamț să emită un punct de vedere public legat de acuzația că ar controla în scopuri politice o publicație din Neamț, acuzație care încalcă statutul PSD și poate îmbrăca aspecte penale prin încălcarea Legii nr.14/2003 și a alor legi de natură penală.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create social democraților nemțeni de acest articol, dar am avertizat persoanele care s-au ocupat de imaginea PSD Neamț, de nenumărate ori pe parcursul acestui an, asupra faptului că partenerul lor de promovare tvmneamt.ro aduce acuzații grave și de natură penală atât la adresa noastră, cât și a lor. Am rugat să prezinte publicației tvmneamt.ro starea reală a relațiilor dintre publicația nostră și PSD Neamț pentru a îndepărta suspiciunile ce stau la baza acuzațiilor care ni se aduc sistematic. Din păcate nu s-a întâmplat nimic, comunicatorii social democraților tolerând aceste acuzații care pun într-o lumină proastă chiar partidul social democrat și pe lideri acestuia.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Gradinaru Neculai spune

    De ce trebuie să crească prețul la gunoiul menajer atât timp cât noi îl colectăm separat și îl depunem la tomberoane separat iar mașinile care colectează gunoiul menajer, îl amestecă în aceiași mașină! De ce colectarea din tomberoane nu se face cu mașini diferite ? Tot noi suntem vinovați ?

  2. Ilie spune

    Nu este nimic penal în a-ți exprima părerea cu privire la apartenența politică a unei publicații. Nu vă jucați cu “articole de lege”, căci nu impresionează publicul. Cum în acest ziar (de tip blog) se promovează intens și insistent articole pro PSD, omagiale chiar, așa și alții au dreptul de a spune ce doresc. Nu este în regulă să abordați în acest mod situația, când în ultimii mulți ani doar postări pro PSD ați avut și nu imparțial-jurnalistice. Ce să se înțeleagă din acest lucru? Nu este de înțeles părerea altora că dvs susțineți deschis PSD? Sau nu ar trebui să credem așa ceva despre dvs? De ce să ne ascundem după deget….sincer

    ADMIN: Plecând de la prezumția de adevăr absolut la tot ce ați spus dumneavoastră… distanța de la a susține pe cineva până la a te controla cineva e foarte…foarte mare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate