De ce nu au votat liberalii să se dea bani la hoția de la secția de Pediatrie

2

La ultima ședință de Consiliu Județean am asistat iar la un circ din partea liberalilor nemțeni. Ei au refuzat să voteze alocarea unei sume de bani pentru lucrările făcute la secția de Pediatrie a spitalului din Piatra-Neamț. Proiectul a trecut cu voturile de la PSD, ALDE și 50% din PMP.

Motivația liberalilor a fost una legală, dar absolut jenantă din partea unor consilieri județeni care au pretenția că fac parte din partidul care conduce România. Liberalii au spus că nu au avut timp să studieze cele 500 de pagini care erau în spatele proiectului. Un motiv care ofensează inteligența oricui. Majoritatea liberalilor, la fel ca și consilierii celorlalte partide, nu citesc sub nicio formă un proiect de 500 de pagini. Ei fac la fel ca și cei de la PSD, adică doar ridică mâna pe sistem maimuță, imitând liderul de grup.

Deci asta cu nu am avut timp să studiem proiectul este o scuză jenantă. Desigur că nu sunt de lăudat nici cei care ar trebui să le dea din timp proiectul și nu îl dau pentru că fac lucruri în ultimul moment.

Motivarea cu timpul necesar ne arată că liberalii din Consiliul Județean nu merită să reprezinte nemțenii. Dacă de la PSD nu ne așteptăm să miște cineva în front, de la PNL ne-am fi așteptat să se dezbată la acest proiect lucruri serioase cum ar fi suspiciunile de furt ca în codru din banii de investiții de la Pediatrie, dar de unde să știe ei astfel de chestiuni? Ei știu să ridice sau nu mâna și să spună sub forme diplomatice m**e PSD. Acesta e nivelul maxim la care se pot ridica liberalii nemțeni. Ei nu pot mai mult de: m**e PSD, fake news și ba pe-a mă-tii.

Haideți să mai explicăm încă o dată ce e cu Pediatria, poate rețin ceva și liberalii pentru că majoritatea celor care au jefuit spitalul din Neamț sunt prietenii liberalilor sau PDL-iștilor de ieri, nu ai social democraților.

Din banii investiți în lucrări și achiziții la Pediatria spitalului din Piatra-Neamț s-a furat în draci. Sunt deja dosare penale deschise pe această temă. De la aceste dosare penale a apărut și disperarea unora de a definitiva cumva și recepționa tot ce s-a făcut la Pediatrie. Dacă nu reușesc să acopere repede urmele, unii vor trebui să meargă la pușcărie pentru perioade îndelungate de timp.

Grupul de reprezentanți ai mafiei care a furat din banii de la Pediatrie fac acum tot ce pot să păcălească decidenții politici de la PSD și PNL și după cum vedem le și iese. Scopul este să se ajungă cât mai repede la recepție, înainte de a ajunge dosarul de la DNA în instanță.

Este îngrijorător faptul că nimeni de la Consiliul Județean Neamț nu realizează ce e în spatele acestei accelerări legate de recepția Pediatriei. A mai fost un caz similar în legislatura trecută când consilierii județeni au aprobat în unanimitate să se facă o achiziție la preț dublu a unui tomograf. Am scris atunci o mulțime de articole cu intenția de a opri hoția, dar a fost inutil. Consilierii județeni au votat ca maimuțele ÎN DEZINTERESUL nemțenilor și în interesul mafiei din spital. Desigur că ulterior s-a dovedit că am avut dreptate și DNA i-a trimis în judecată pe cei care au făcut furăciunea. Amintim de acest caz, deoarece printre cei care au contribuit la sifonarea acelor bani se află și unii care au furat și de la pediatrie și acum vor să scape de pușcărie.

Domnilor conducători și consilieri ai Consiliului Județean Neamț, suspiciunile de jaf din banii de investiții și achiziții de la secția de Pediatrie sunt foarte clare și fac subiectul unei cercetări penale a DNA. Nu vă mai lăsați păcăliți de cei puși de mafia din spital să vă păcălească. Știm că sunt securiști importanți printre ei care nu trebuie să ajungă la pușcarie, dar și mai importanți sunt copiii nemțenilor care ajung la această secție!

Dacă sunt probleme și trebuie plătiți bani neprevăzuți să se plătească ca să nu se blocheze lucrurile la Pediatrie, dar OBLIGATORIU să se recupereze banii de la cei care au greșit de s-a ajuns în această situație. Asta ar trebui să ceară consilierii PNL dacă tot se joacă de-a opoziția și ar putea să o ceară și cei de la PSD pentru că e doar o chestiune de timp până ce, ca și în cazul tomografului, o parte din banii alocați de Consiliul Județean la pediatrie se vor regăsi în rechizitoriile DNA la capitolul prejudiciu.

Pentru împrospătarea memoriei, doar câteva articole scrie deja pe tema pediatriei.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    La Pediatrie a fost implicata o firma a varului generalului Coldea.Revenind la proiect, cred ca se putea renunta la contractul initial si se putea face un nou contract de lucrari cu altcineva pentru finalizarea lucrarilor.Poate, asa, ar fi avut timp si liberalii sa studieze dosarul.De altfel, un dosar de 500 pagini nu este chiar atat de mare pentru un asemenea proiect…

    ADMIN: Informatie eronată… vărul lui Coldea era doar director la acea firma.

  2. Zoe spune

    Iar, domnule Iosub, iar…? Iar facem blogging de cartier la ziar? Sunteți PSD-ist convins și încă nu doriți să recunoașteți… Faceți ce faceți, și tot la opinia dvs vă opriți prin articole, și nu la informarea publicului.. păcat, greu se mai schimbă omul când are ideile adând înfiripate (și nu vorbesc de schimbarea opiniei dvs, căci e dreptul fiecăruia la ea, ci la schimbarea modului neprofesionist de a face jurnalism..fie el și local, dar care aici, pare a fi cam de cartier). Vă recomand cu căldură următorul articol (obiectiv, pur informatic, nu “de opinie”, opinia și-o formează fiecare la aflarea informației obiectiv relatate și la asimilarea ei):

    https://jamesclear.com/why-facts-dont-change-minds

    ADMIN: Am citit ce ați recomandat și am înțeles de ce trăiți în altă lume 🙂 Tolstoi parcă a trăit prin 1800, Botton un englez din Elveția … oameni de valoare nimic de zis dar din altă lume care nu are nimic în comun cu specificul local și contemporan din România:)
    Vă recomand să vedeți poate vi s-a defectat ”supraeul” citiți ceva de Freud … ajută 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate