Câine sugrumat și aruncat ca un gunoi în comuna Ștefan cel Mare

6

Sâmbătă, 7 decembrie, un câine a fost omorât în comuna Ștefan cel Mare din județul Neamț. Imaginile primite de la martori prezintă cadavrul câinelui cu un laț în jurul gâtului, fapt care, cel mai probabil, i-a cauzat moartea.

Din informații primite neoficial, se pare că există doi suspecți în acest caz, iar poliția a fost sesizată și face cercetări. Câinele ar fi avut stăpâni, dar, din motive încă neelucidate în anchetă, animalul a fost găsit decedat, într-o zonă din afara curții, greu de identificat.

Nici până la această oră cadavrul nu a fost ridicat de autorități.

Cercetările se fac sub aspectul încălcării legii 205/2004. Articolul 25 precizează că „Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Cristina spune

    Om fără conștiința un animal fără aparare care pt o bucata de coaja de pâine ar fi fost fidel toată viata necondiționat.

  2. Melek spune

    Tara de analfabeti,cretinoizi….retarzi.Legi mai aspre pt.astfel de scursuri,asta trebuie.

  3. Ciuciu Georgiana spune

    Care e nenorocitul ala care a facut asa ceva sa aiba parte de 100 de ori mai rau.In chinuri sa moara😡😡😡😡😡Sa se aplice legea!!!!

  4. Nicoleta spune

    Păcat că nu se aplică legea. Cine are suflet mare și cine nu?

  5. Becaly spune

    Bagatil la puscarie pe acest animal de,om, in tara asta nu mai auzi o stire buna RUSINE AM AJUNS O TARA DE IDIOTI DIN PACATE

  6. Botea Matilda spune

    Sa fie puse în aplicare legea u pedeapsa celui e maltratează și omoară

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate