NEAMȚ: Accident rutier cu victimă – mașină răsturnată în afara părții carosabile

0
Foto caracter ilustrativ

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15 D, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 64 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DC 44, ajuns la intersecția cu DN 15 D nu ar fi acordat prioritate de trecere și ar fi acroșat un autoturism condus de o femeie de 50 de ani, care se afla în depășirea unui ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 32 de ani, din Bacău. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat în roata stânga față a remorcii ansamblului de vehicule, după care s-a răsturnat în partea stângă a sensului de mers Piatra Neamț – Roman, în afara părții carosabile.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea femeii de 50 de ani, din Girov care a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei trei  conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate