Pentru unii sarbatorile inseamna scandal

1

În noaptea de 30/31 decembrie 2011, în jurul orei 03.20, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, despre faptul că într-un bar, din Piatra Neamt, a avut loc un scandal. La fata locului s-a deplasat o patrulă mixtă de sigurantă publică, care a stabilit că între D. Liviu, de 26 de ani, din Piatra Neamt, angajat al barului, pe de o parte si T. Ioan 27 de ani, din Roznov si P. Ioan, de 22 de ani, din comuna Movilita, judetul Vrancea, pe de altă parte, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia D. Liviu a fost lovit cu pumnii de ceilalti doi. Acestia au spart mai multe pahare si ornamente din sticlă care se aflau pe mese. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere.

***
În noaptea de 31 decembrie 2011/1 ianuarie 2012, în jurul orei 00.30, în timp ce L. Vasile, de 41 de ani, din orasul Bicaz, era plecat de la locuinta sa împreună cu membrii familiei, P. Alexandru, de 18 ani, din Bicaz, care locuieste în aceeasi curte, pe fondul consumului de alcool si a unor neîntelegeri mai vechi, cu un topor, a distrus mai multe bunuri din locuinta lui L. Vasile. Tânărul de 18 ani s-a tăiat la mâini în cioburile de sticlă si veselă sparte si a fost transportat la Spitalul Judetean Neamt pentru acordarea de îngrijiri medicale. Au fost distruse un televizor, un receiver, uşa de intrare în locuință, din
lemn, 2 ferestre cu geam din sticlă, un dulap de bucătărie, o noptieră și veselă, bunuri evaluate la circa 600 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

***

În ziua de 1 ianuarie 2012, în jurul orei 18.30, Sectia de Politie Rurală nr. 4 Tg. Neamt a fost sesizată, prin 112, despre faptul că R. Ioan, de 23 de ani, din comuna Vânători Neamt, a fost găsit prezentând urme ale unei agresiuni fizice. Politistii au stabilit că în ziua de 1 ianuarie, pe fondul unui conflict spontan, C. Florin, de 34 de ani, din comuna Vânători Neamt, i-a aplicat lui R. Ioan două lovituri, cu un obiect contondent, în zona capului si a spatelui. Victima a fost transportată la Spitalul Tg. Neamț, unde a fost diagnosticată cu traumatism facial acut cu pierderea cunoștinței, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente, iar în functie de concluziile medico –legale se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

În ziua de 1 ianuarie 2012, în jurul orei 19.55, Sectia de Politie Rurală nr. 2 Roznov a fost sesizată, prin 112, despre faptul că H. Gheorghe, de 80 de ani, din comuna Săvinesti, judetul Neamt, a fost lovit cu un cutit de T. Ioan, de 44 de ani, din municipiul Roman.

Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că pe fondul consumului de alcool între H. Gheorghe proprietarul locuintei si T. Ioan musafir, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 44 de ani l-a înjunghiat, cu un cutit, pe care îl avea supra sa, pe H. Gheorghe. Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu plagă cu înjunghiată hemitorace spate dreapta. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente si port, fără drept, de cutit, iar în functie de concluziile medico –legale se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Sex Shop spune

    Idioti, in loc sa se distreze…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate