Ministrul PNL de Interne, acuzat de polițiști că ”va distruge poliția”. I se cere demisia

4

Domnule ministru Vela, aveți cumva halucinații sau ce ați pățit, domnule??
Ce fel de afirmații vă vin pe gură, se vede de la o poștă că ați fost numit în funcția asta pe criterii politice, habar nu aveți cu ce se mănâncă munca de poliție!!!
Ce mama minunii doriți să analizați „bob cu bob”, vorba dumneavoastră (ceva fasole sau ce dracu’??)
Unde s-a pomenit să „facă polițiștii legi favorabile??”… Auzi, au făcut legi favorabile, polițiștii și sindicatele… care?? Adică legile se fac??
Părerea mea este că nu știți pe ce lume vă aflați, domnule ministru. Așa oameni ca dumneavoastră și ca predecesorii dumneavoastră ați contribuit masiv la distrugerea poliției, grav, foarte grav!!!
Eu, să fiu în locul dumnitale, mi-aș scrie demisia, acum, în acest moment, fără nici o ezitare!!!
”, transmite un polițist nemțean ministrului liberal de Interne. De fapt este vorba de un text asumat și postat deja de mulți polițiști oripilați de incompetența noului Ministru de Interne.

Citind comentariile la aceste postări ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns să vezi un ministru criticat de atâția polițiști și acuzat că va contribui la distrugerea poliției. Presupunem că știu polișiștii ce zic, mai ales că vorbim de mulți polițiști, nu doar de câteva cazuri izolate care au transmis astfel de mesaje noului Ministru de Interne.

Se pare că liberalii au reușit să pună un ministru de Interne care să fie criticat asumat și public chiar de polițiști.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. Sîeu spune

    Si cum analizam activitatea asta? Tot la norma? Chiar as fi curios dar nu mai cred de mult in duhul din lampă.
    Si unul care lauda locala…. hai sa fim curve serioase!

  2. cosmin gafincu spune

    interlopii in uniforma sunt oripilati cand cineva aduce in discutie ilegalitatile comise de acesti neispraviti . tu , jurnalistule , stii bine acest lucru . bob cu bob , imbecililor , nu ca fasolea , ci asa spune legea , individualizarea pedepsei – „politistilor”.
    dealtfel , au facut campanie impotriva „ciumei rosii ” baietii . sat fara caini , bot in bot cu interlopii , au timp de politica , neispravitii .

    ministri sunt , de regula , numiti politic , imbecilule . este normal .
    numiti politic sau angajati pe pile sunteti 90% dintre voi , inutililor . asta este anormal .
    pupati mana politicienilor , fara ei n-ati fi ajuns in politie „din sursa externa” , „incadrare directa ” , luati de la coltul blocului sau de pe trotuar .
    in fata ministrilor care au distrus politia ati tacut malc , sindicalisti vopsiti .
    vedeti ca furati curent , cretinilor , mai josnic decat alogenii ( batuti de soarta ) .
    explica-ne tu , inteligentule , cu se se mananca munca de politie !
    stati linistiti : prostia si incompetenta din voi nu o schmba nici actualul ministru . nu trece o zi fara sa va etalati prostia si nesimtirea pe strada , vanturati masinile prin oras , fara rost , gunoaielor , dar sunteti inutili . hai sa vedem ce parere au cetatenii despre voi !

    1. nelu lupu spune

      Cosmine, pana la urma expunerea ta e a unui cetatean care nu suporta rigorile legii atuncii cand vine vorba despre el! Ai dreptate ca unii politisti sunt corupti dar asta nu inseamna ca trebuie sa condamnam in grup. Politistii care protesteaza online poate sunt chiar cei cinstiti, cei care au facut pe drept scoala, Academia de politie, mai sunt absolventii facultatilor de drept care au optat pentru aceasta meserie!

      1. ardeleanu' spune

        Tocmai asta este ideea de BOB CU BOB, pentru a nu-i afecta pe toți trebuie analizată activitatea fiecărui individ în parte! Cred că mulți din actualii șefi ai poțiției nu pot face obiectiv această analiză, de aceea procesul trebuie început de sus în jos. Nici nu intră în discuție faptul că noii șefi care vor fi numiți trebuie să fie profesioniști și obiectivi. Multe cadre sunt, de fapt, interlopi în uniformă și este păcat să-i pierdem pe cei onești care ar putea impune niște standarde corecte și universale. Bineînțeles că nu voi tolera nicio abatere de la standardele morale ridicate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate