AVARIE! Se sistează furnizarea apei potabile în intervalul orar 09.30-20.00

1

Pentru remedierea unei avarii ĺa reteaua de distributie a apei potabile, APA SERV este nevoita sa sisteze furnizarea apei potabile astazi, 17.11.2019 intre orele 09:30 – 20:00.

Sunt afectati de lipsa apei potabile consumatorii din satul Scaricica, comuna Alexandru cel Bun.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati pe care îi asiguram ca echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt și pentru reluarea furnizarii apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul APA SERV care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233 233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. V.Vasile spune

    Mai lasati-ne cu scuzele penibile si faceti ce trebuie facut, adica, actionarul majoritar sa bugeteze urgent un program de inlocuire a retelelor devenite ciururi ! Cu ,,specialisti,, gen tudorei, puscasi , pacalici, specialisti in aruncarea ciocanului, ce incaseaza lunar salarii grase, compania se duce de rapa.
    Cei din CJ in frunte cu sefu, nu ma rup camasile de pe ei de grija ,,dragilor nemteni,, cum faceau cu ceva timp in urma cand era cate o avarie ceva mai serioasa , nu, oare de ce ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate