Centrele de informare turistica din statiunea de interes national Piatra Neamt sunt inchise in perioada 07.12.2011 – 03.01.2012

3

Centrele de informare turistica din statiunea de interes national Piatra Neamt sunt inchise in perioada 07.12.2011 – 03.01.2012.
Asa se face turismul in Neamt si asa se face informarea si promovarea turistica . Turistii trebuiesc informati doar in zilele lucratoare si in nici un caz in perioadele de vacanta .
Ar trebui sa intre in pamant de rusine cei care cheltuiesc miliarde pentru promovarea orasului Piatra Neamt .

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. martin stricland spune

    cu precizarea, impact economic pozitiv masiv in buzunarul unora

  2. martin stricland spune

    gelu, kudos!..
    cuvinte cheie: tranzit, vizitatori, non-turism, impact economic zero

  3. Gelu spune

    „Statiunea turistica de interes national-Piatra Neamt” are doar cateva zile pe an zapada schiabila.
    „Statiunea turistica de interes national-Piatra Neamt” are inscrise ca si obiective turistice statuia lui Kogalniceanu,stadionul si sala polivalenta.
    „Statiunea turistica de interes national-Piatra Neamt” are doar cateva perioade pe an sansa de a retine in oras macar 24 de ore,cateva sute de turisti odata-Craciunul cu sarbatorile de iarna sunt printre putinele zile care pot si ar trebui fructificate la maxim.
    Faptul ca chioscurile respective sunt inchise,reprezinta demonstrarea faptului ca edilii nu le-au facut decat ca sa spele niste bani.Daca-i durea in cur de turism,erau deschise in momentele de aflux maxim de vizitatori in oras.
    Spun vizitatori,nu turisti.
    Notiunea de turism e o mancare de peste care nu are absolut nicio legatura cu ceea ce ofera Piatra Neamt ca servicii in acest moment.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate