[FOTO/UPDATE] Incendiere intenționată în Piatra-Neamț. Proprietar inconștient, 3 persoane evacuate din bloc

2

Potrivit unei informări de ultim moment de la ISU Neamț, pompierii de la Detașamentul Piatra-Neamț sunt la o misiune de stingere a unui incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe aflat pe strada Garofiței din municipiul Piatra-Neamț.

UPDATE: Incendiul se manifesta în interiorul apartamentului. Ardeau articole vestimentare și elemente de mobilier. Incendiul a fost lichidat.

Proprietarul locuinței a fost salvat de către pompieri. Acesta era intoxicat cu monoxid de carbon, inconștient. Un pompier a renunțat la masca sa pentru respirat, conectând-o la victimă.

Au mai fost evacuate 3 persoane care locuiau la etajul III și una de la etajul IV.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Doina Marian spune

    Cinste pompierilor și rușine medicilor de la psihiatrie ,acest cetățean a fost internat de nenumărate ori la ei,ultima oară în loc să îi de-a tratament,că suferă de schizofrenie,l au aruncat că pe un gunoi în stradă,de ce nu se ajuta aceste persoane de ce sunt marginalizate,in ce lume trăim oameni buni????,De ce plătim sănătate dintr un salariu de mizerie,de ce ??????????Ajutați l sa fie dus Intr un centru,nu îl mai aruncați în stradă,ca totuși este o ființă umană……

  2. Cay spune

    Asta înseamnă să fii pompier, să faci orice pt a salva victima,cu riscuri asumate!Felicitari pompierilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate