Asociația „Născută Înger” – Invitație la un eveniment în scop umanitar. Ajută și tu!

1

Sâmbătă, 9 noiembrie, începând cu ora 17, Asociația ,,Născută Înger” împreună cu elevii Școlii Gimnaziale „Elena Cuza”, Școlii Gimnaziale Nr.3 și ai Colegiului Național de Informatică, vă invită să participați la un eveniment organizat cu ocazia omagierii Sfântului Martin, Sfânt sărbătorit atât de către Biserica Ortodoxă, cât și de cea Catolică și cea Protestantă.

Evenimentul constă într-o plimbare prin zona centrală a orașului, timp în care paricipanții vor purta câte un felinar dotat cu lumină electrică și vor cânta un cântec închinat Sfântului. Felinarele sunt confecționate de către elevii acestor unități de învățământ și vor putea fi achiziționate de participanți la punctul de plecare al plimbării, contra sumei de 5 Lei.

Sumele adunate vor fi donate Asociatiei ,,Născută Înger” , cu scopul de a ajuta copii din familii defavorizate.

Punctul de plecare va fi foișorul din Parcul Central, se va continua pe Bulevardul Republicii, Bulevardul Decebal, Bulevardul Mihai Eminescu și înapoi în parc.

Niciunuia dintre participanți nu i se va permite să utilizeze surse de foc pentru felinare.

Vă invităm, așadar, pe toți cei interesați de o plimbare în grup, în cinstea Sfântului Martin. Pe lângă atmosfera deosebită care se va crea prin iluminarea centrului de către felinare și cântecele copiilor, vom putea dovedi că lumea poate fi mai bună atunci când oamenii se gândesc din nou la oameni. Sunt mulți copii în nevoi care așteaptă ca noi să ajungem la ei cât mai curând și să le ușurăm o parte din greutățile de care au parte.

Semnat: Carmen Suciu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nemtean spune

    Venim cu mare drag!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate