Domnii de la USR fac aceleași găinării ca și ceilalți?

1

Aproape că începusem să credem că băieții de la USR sunt altfel, dar când colo vedem cum coboară și ei la același nivel de găinării pe care le fac toate partidele politice la Neamț.

Deși campania de strâns semnături pentru candidații la președinție s-a încheiat de mult, cei de la USR au găsit o metodă să își mențină în stradă reclama cu candidatul, prelungind perioada în care au autorizată amplasarea corturilor electorale în oraș, deși nu mai stă nimeni în ele și nu mai sunt folosite în scopul declarat la autorizare.

Nici nu mai contează dacă e legal sau nu. Notăm doar dezamăgirea să vedem cum se coboară nivelul și la ei.

Bravo, băieților de la USR. Sunteți șmecheri. Ai găsit voi o combinație să vă faceți afișaj electoral stradal ieftin și de efect. Așa au găsit tot felul de șmecherii să fenteze bunul simț mai toate partidele din Neamț. Voi ziceați că sunteți altceva?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Cei de la USR Neamt nu au aflat inca de faptul ca dl. Barna a primit ordin sa nu mai faca campanie, pentru a facilita accesul d-nei Dancila in turul doi!Sa nu se trezeasca sanctionati pentru rezultatul bun pe care-l vor obtine la Piatra!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate