Lovită și tâlhărită chiar în stradă – agresorul, un bărbat din Piatra-Neamț

1
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. Un tânăr de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 28 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat și identificat un tânăr, de 26 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, la data de 23 septembrie a.c., în timp ce o tânără de 22 de ani, se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț, cel în cauză, prin folosirea de acte de violență, ar fi încercat să-i sustragă geantă, solicitându-i bani și întrucât aceasta s-a opus, ar fi lovit-o cu antebrațul în zona feței.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nanu spune

    Pe data de 29 dimineata ,in Darmanesti pe aleea care duce spre biserica ,o femeie a fost atacata in drum spre biserica si i s-au luat pormoneu si toate actele ,ce face Politia Romana , ca de cea locala nici nu poate fi vorba , ca pe astia ii trec toate ,,aerele” intr-o situatie de acest fel CETATEANUL CARE CIRCULA NOAPTEA ,NU ARE NICI UN FEL DE SIGURANTA ,OAR DE CE ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate