Peste 30 de aparate de înaltă performanță, în spitalele din județul Neamț

0

Peste 30 de aparate de înaltă performanță vor ajunge în secțiile Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și în spitalele din județ până la sfârșitul lunii viitoare!

M-am luptat să onorez toate solicitările primite de la doctorii noștri și am obținut 21 milioane de lei de la Ministerul Sănătății. Este o veste extraordinară! Mă bucur că medicii de la Urgențe de la Județean, cu care am vorbit de atâtea ori, vor avea un computer tomograf în cadrul UPU, că va fi instalat echipamentul de radiologie în Secția Ortopedie, că secția Sterilizare va fi dotată cu un sterilizator cu plasmă.”, a transmis președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Conform președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, mai sunt așteptate să sosească un ecograf la Secția Chirurgie Vasculară, o stație centrală monitoare la ATI și un ecocardiograf color la Secția Cardiologie, etc.

De asemenea. alte aparate, 31 la număr, vor ajunge în unitatea spitalicească până la finele lui noiembrie.

Sunt investiții extrem de importante. Erau așteptate de medici, care vor putea astfel să lucreze mai bine, cu rezultate mai bune. Dar în final, contează că nemțenii vor fi principalii beneficiari!”, a conchis Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate