Un nou accident in intersectia de la Girov

6

In urma cu 30 minute, la ora 09.00, s-a produs un nou accident de circulatie soldat cu 2 victime, in intersectia de la Girov . Scenariul este acelasi ca la toate accidentele din aceasta zona. Un autoturism ce venea de pe drumul secundar nu a acordat prioritate unei alte masini care circula regulamentar .
   

Vom reveni cu detalii

Ochisor Ion

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. ionxpopescu spune

    Este necesara reexaminarea totala a conducatorilor auto care savarsesc evenimente rutiere in trafic. Intersectia e un punct sensibil, conducatorii auto responsabili de pe DN15 daca se asigura si incetinesc, la traversarea intersectiei duc la stoparea accidentelor. Conduceti prudenti si sansa va fi de partea voastra. Nu asteptati prudenta din partea altora, in trafic sunt si loaze, daca aceastea ar fi selectate, multa lume ar fi linistita. Recomand unor comentatori de pe articol sa se abtina, daca sunt afoni si li se pare ca a posta o gindire imbecila le aduc puncte la vrun concurs play station.

  2. VaLeX spune

    La drumul fara prioritate ar trebui instalate cu 200-300m niste „limitatoare de viteza” , cum sunt cele de la trecerile de pieton …insa mult mai accentuate si pronuntate, poate se trezesc soferii la realitate.

  3. Leo Taxil spune

    Unde scrie ca toata lumea poate avea permis auto? Daca scolile de soferi ar avea cadre competente si cinstite, i-ar elimina din start pe cei care n-au aptitudini. Si dupa parerea mea, cam 50% din cei care conduc azi in Romania nu au…

  4. bubu spune

    Un sens giratoriu ar rezolva o parte din probleme.

  5. dihorul spune

    Au fost si vor mai fi accidente acolo, pana cand se vor debloca vederii colturile intersectiei. Dar ce sa faci cu „Cap de creta”? Probabil ca vor pune acolo niste „cocoase” ori vor sapa niste santuri antitanc. Nu se vade baaaaaaaaa !!!

  6. gyovy spune

    Daca nici acum cu toate semnalizarile si indicatoarele de acolo nu acorzi prioritate,inseamna ca ai probleme la bibilica si trebuie sa te lasi te condus.Acum ce sa mai faca autoritatile? Semafor sau bariere.Ca sunt sigur ca nici semaforul nu va fi vazut.Sa-i mai trimita si politia la niste reexaminari pe unii soferi.Si psihologice si de legislatie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate