Măsuri de ordine si sigurantă publică pe timpul manifestărilor prilejuite de Ziua Natională a României

0

La nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt au fost dispuse măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine si sigurantă publică pe timpul manifestărilor prilejuite de Ziua Natională a României – 1 Decembrie. Pentru prevenirea faptelor antisociale, dispozitive mixte de ordine si sigurantă public vor fi prezente la ceremoniile de depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor din Piatra Neamt, Roman, Tg. Neamt Bicaz si Roznov, inclusiv la parada militară organizată în municipiul resedintă de judet.


Pe principalele căi de circulatie, către zonele de desfăsurare a manifestărilor si pe traseul de defilare vor fi prezente echipaje de politie rutieră pentru prevenirea blocajelor în trafic, fluidizarea si controlul circulatiei rutiere. Totodată, pentru sărbătorirea Zilei Nationale a României, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, în data de 30 noiembrie, va avea loc o sedintă festivă, în cadrul căreia reprezentanti ai Directiei Judetene a Arhivelor Nationale, vor evoca, în cadrul unei prelegeri, semnificatia acestei zile. La manifestare participă politistii de la Resedinta Inspectoratului, precum si invitatii din partea Asociatiei Veteranilor de Război si Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare în Rezervă si Retragere din M.A.I. În cadrul sedintei vor fi prezentate dispozițiile de recompensare a politistilor care au obținut rezultate deosebite în activitatea profesională și vor fi înmânate premiile participanților la competițiile sportive (sah, tir, tenis de masă).

Pe data de 1 Decembrie, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt si cea a Politiei municipiului Roman participă la ceremoniile de depuneri de coroane.

Politistii si familiile acestora sunt asteptati să participe la expoziția de pictură de la Muzeul de Istorie din Piatra Neamț, unde vor fi expuse și tablourile sustrase în luna mai dintr-o locuință, din municipiul Piatra Neamț, și care au fost recuperate în urma activităților de urmărire penală desfășurate de politistii de investigații criminale din cadrul unității noastre.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate