Edilii, luati la bani marunti

5

George Scripcaru, primarul Braşovului si prefectul Ion Gonţea sunt cercetati in prezent de DNA pentru complicitate la luare de mită şi abuz în serviciu.

Primarul Clujului, Sorin Apostu, a fost reţinut, la randul sau, zilele trecute, fiind acuzat de luare de mită.

Asteptam sa vedem cine e urmatorul pe lista.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. lili spune

    politistul pe care l-au sinucis in sediul ipj bz lucra la dosare cu evaziune cu primari pdl,a crezut fraieru ca da niste urmariri penale…cand colo a primit niste gloante in cap si s-a sinucis…ce concluzie tragem …vorbesti apoi mori sau te dau afara din servici.uau…am zis primar pdl? tremur de frica!

  2. constantin spune

    zeus este unul iar cei imbogatiti din palma lui in veci sunt la dispozitia lui.in sistemul mafiot nimeni nu misca in front orice ban primit se gestioneaza de mafie.ascunzi un ban dna-ul te aresteaza.dai banii inapoi plus camata castigi recursul de punere in libertate.tragi de timp te costa mai mult.poate ne partasesc din experinta lor;sechelariu iacobov patriciu tender iancu falca.mare este gradina mafiei

  3. lili spune

    pt domnul alexandru negura,decat eu ma ocup doar de activitatea altora,decat ca era gata gata sa fac puscarie,decat daca imi murea pacientul.decat ca de la cluj au venit la bucuresti si ne lasa pe toti in negura in toate orasele tarii.

  4. lili spune

    cu subsemnatu da si deputatul preda cezar preda pe la parchete ca prea ameninta in stanga si in dreapta si pune batista pe tambalul din ambulanta.

  5. cipandeil spune

    SE STRANGE LATUL… NEA GIGI…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate