Polițiștii nu iartă. Conducerea fără permis e infracțiune!

0

Doi tineri de 18, respectiv 29 de ani, sunt cercetați de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 3 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat un tânăr de 18 ani, care se deplasa cu un moped pe DJ 157, în localitatea Horia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astăzi, 4 iulie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni, au depistat pe DN 15 B, în localitatea Timișești, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Iași.

Polițiștii au efectuat verificări și au constatat faptul că acesta avea reținut permisul de conducere. 

În ambele situații, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii au depistat un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Piatra-Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

La data de 3 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Borlești.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 7 februarie a.c., acesta a condus un autoturism pe DC 111, pe raza localității Dumbrava Roșie,  fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate