ACUM: ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV- O PERSOANĂ A DECEDAT

0

Un accident rutier grav s-a produs astăzi la Humulesti.

Persoana a fost descarcerată și prezintă semne incompatibile cu viața fiind declarată decedată de echipajul SAJ, informează ISU Neamț.

Victima era un bărbat de 24 de ani domiciliat în Comuna Urecheni.

UPDATE:

Sâmbătă, 29.06.2019, la ora 07:59, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui accident rutier cu o victimă încarcerată în orașul Târgu Neamț (Humuleștii Noi), în care au fost implicate două autoturisme.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. De la Serviciul județean de ambulanță Neamț s-a deplasat 1 ambulanță.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 24 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat la locul accidentului. Conducătorul celui de-al doilea autoturism implicat în accident a fost transportat la CPU Târgu Neamț, fiind policontuzionat, informează ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate