Groaznic: femeie BICIUITĂ, lovită cu pumnii și picioarele!

0
Foto caracter ilustrativ

Violența domestică continuă să facă ravagii, iar unele cazuri sunt de-a dreptul greu de înțeles. Palme, pumni, injurii, agresitivate verbală- aceste lucruri continuă, chiar și în așa-zisa societate modernă în care trăim.

În apropiere de Botoșani, o biată femeie căreia sotul i-a spus să mulgă oile, și care a avut „impertinența” să îi răspundă sub formă de glumă („și dacă nu vreau?”), a fost biciuită, lovită cu pumnii și picioarele, cu o cruzime fără margini (știrea aici).

Biata femeie a plecat la mama ei iar în final a chemat ambulanța pentru că acuza dureri cumplite. În mod evident, „consoarta” nu era la prima abatere.

Violența domestică nu este un mod de a-ți impune punctul de vedere! Victimele care caută mereu circumstanțe atenuante și nu depun plângere la momentul potrivit, vor rămâne mereu victime. Nu luați decizia de a rămâne într-un parteneriat în care violența ia locul normalității!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate