Proiect din domeniul social, în valoare de 4.3 milioane de lei, pentru copiii defavorizați din Piatra-Neamț

0

Un nou proiect din domeniul social este propus a fi implementat de către Direcția de Asistență Sociala a Primăriei Piatra-Neamț. Este vorba despre proiectul intitulat ,,Servicii Socio-Educaționale de prevenire a abandonului familial pentru copiii noștri“.

Prin implementarea acestui proiect urmărim dezvoltarea serviiilor integrate comunitare (sociale, medicale, socio-profesionale etc) în cadrul Centrului de sprijin şi asistenţă de specialitate pentru copii, din cartierul Dărmăneşti strada Gavril Galinescu nr. 11 pentru un număr de 180 de copii, grupul ţintă al proiectului, selectaţi din municipiul Piatra-Neamţ, cu precădere din zonele marginalizate. ”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

O a doua componentă a proiectului îsi propune dezvoltarea serviciilor integrate comunitare (sociale, medicale, educaționale etc ) în cadrul Centrului de Zi pentru preșcolari „CASTANI” din municipiul Piatra-Neamț, pentru un grup țintă de 30 de copii ai orașului, selectați cu precădere din zonele marginalizate.

Valoarea estimată a proiectului este de 4.300.000 lei cu un procent nerambursbil de 98 % din valoare și o contribuție a municipalității pietrene de doar 2 %. Proiectul este solicitat a fi finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 în cadrul Axei prioritare 4 ,,Incluziunea Sociala si combaterea sărăciei “ și are o perioada de implementare de 36 de luni și o perioada de sustenabilitate de 24 de luni.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate